Dresco Veiligheidsvest reflectie geel

Verkoopadviesprijs: € 5,99
Dresco veiligheidsvest met reflecterende strepen zijn in het donker vanaf een grote afstand goed zichtbaar. In veel Europese landen verplicht om bij je te hebben in de auto... Lees meer
  • Van grote afstand zichtbaar
  • Voor personen met lengte 172-184 cm
  • Voldoet aan Klasse 2 EN ISO 20471 norm
Omschrijving Dresco Veiligheidsvest reflectie geel

Veiligheidsvesten zijn in veel Europese landen verplicht om bij je te hebben in de auto. Tijdens pech onderweg moet u dan een veiligheidsvest aantrekken. Voorkom dus een boete en ga goed voorbereid op weg met dit Dresco veiligheidsvest. Verplicht voor alle weggebruikers in Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland en België. Er moet tenminste één vest in de auto aanwezig zijn, maar handiger is het als iedereen een vest heeft.  Zo is iedereen bij pech onderweg altijd goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Het opvallende gele vest heeft reflecterende strepen, zo bent u in het schemer of donker ook zichtbaar. Naast zichtbaarheid bij pech onderweg is dit vest ook te gebruiken bij het wandelen, joggen, fietsen en motorrijden. Voor personen met lengte 172-184 cm. Voldoet aan Klasse 2 en ISO 20471 norm.

Specificaties
Artikelnummer: 5250010
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.13
Downloads
Menu