Dresco Vouwslot 85/5.5

Verkoopadviesprijs: € 24,99
Uniek Dresco vouwslot met sleutel en compact door zijn scharnierconstructie. Het slot heeft een lengte van 85 centimeter en heeft 5,5 millimeter dikke geharde elementen... Lees meer
  • Vouwslot met een lengte van 85cm
  • 5,5 millimeter dikke geharde elementen
  • Praktische framehouder
Omschrijving Dresco Vouwslot 85/5.5

Het Dresco vouwslot met sleutel is een uniek compact slot door zijn scharnierconstructie. Het slot heeft een lengte van 85 centimeter en heeft 5,5 millimeter dikke geharde elementen. Het slot heeft zes elementen die met elkaar verbonden zijn, elk met een lengte van 19 cm. Daarnaast heeft het slot een praktische houder om het slot aan het frame, door middel van klittenband, te bevestigen en te vervoeren. Of monteer, indien aanwezig, de houder met de meegeleverde bouten in de bidonbevestiging in het frame. Het slot wordt geleverd inclusief twee veiligheidssleutels.

Dit Dresco slot heeft Security Range 11 en valt daarmee in de categorie High Protection. Security range 11-15 geeft een ultieme beveiliging. Geschikt voor gebruik op plaatsen waar de kans op diefstal hoog is, of voor duurdere (elektrische) fietsen, brommers en scooters.

Specificaties
Artikelnummer: 5250215
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.765
Downloads
Menu