Dresco Kettingslot 120/7

Verkoopadviesprijs: € 15,99
Kettingslot met een lengte van 120 centimeter en 7 millimeter dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt om als tweede extra slot te gebruiken... Lees meer
  • Kettingslot met een lengte van 120cm en 7mm dikke geharde schakels
  • Polyester hoes voorkomt beschadigingen aan de fiets
  • Het kettingslot heeft Security Range 7
Omschrijving Dresco Kettingslot 120/7

Het Dresco kettingslot heeft een lengte van 120 centimeter en heeft 7 millimeter dikke geharde kettingschakels. Het slot is geschikt voor dagelijks gebruik en uitermate geschikt om de fiets middellang tot lang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken. Door zijn lengte zet u met dit slot makkelijk de fiets vast aan een vast object. De sterke kunststof coating rondom het slothuis en de polyester hoes zorgen voor bescherming van de fiets tegen eventuele beschadigingen. Het Dresco  kettingslot wordt geleverd met 2 sleutels.

Dit Dresco kettingslot heeft Security Range 7 en valt daarmee in de categorie Medium Protection. Security range 4-7 geeft een zeer goede beveiliging en werken diefstal vertragend. Deze sloten worden gebruikt waar de kans op diefstal laag tot middelmatig is. Uitermate geschikt voor gebruik op drukke plaatsen zoals; het schoolplein, sportclub of stad. Geschikt als tweede slot om je fiets aan een vast object te verankeren, vaak in combinatie met een ringslot.
 

Specificaties
Artikelnummer: 5250202
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 1.39
Downloads
Menu